اولین نمایشگاه تخصصی تامین مالی و سرمایه گذاری یزد 17 الی 20 مهر 1403
اولین نمایشگاه تامین مالی و سرمایه با حضور فعالان اقتصادی و سرمایهگذاران از 17 الی 20 مهر ماه 1403 در شهرک نمایشگاههای بینالمللی یزد از ساعت 17 الی 22 برگزار شد، این نمایشگاه با هدف جهتدهی، یکپارچه کردن و امکان بازاریابی فرصتهای سرمایهگذاری، ارائه تصویری شفاف از وضعیت اقتصاد استان در جذب سرمایه بر پا شد. در این نمایشگاه تلاش شد با اصالتبخشی به ماهیت علمی و حرفهای، جذب سرمایه داخلی و خارجی، بستر گفتمانسازی و عملیات تخصصی ارائه گردد و فرصتهای سرمایهگذاری و بازاریابی ملی و بینالمللی فراهم شود. این رویداد که با حضور گسترده از جانب نمایندگان صنایع مختلف برگزار شد، فرصت مناسبی برای معرفی طرحهای سرمایهگذاری و پروژههای نوآورانه بود.
به گزارش روایط عمومی شرکت مانا مهر انرژی نسیم در نمایشگاه امسال، بیش از ۷۰ شرکت از استانهای یزد،کرمان، شیراز، تهران و… حضورداشتند . مجموعهای از شرکتهای نوپا بهعنوان بخشی اساسی از رویداد، فرصتی داشتند تا ایدهها و پروژههای خود را در حوزههای مختلف از جمله فناوری، صنعت، و خدمات مالی معرفی کنند. همچنین، شرکتهای بزرگ و سرمایهگذاران معتبر از فرصت استفاده کردند تا با نوآوریهای صنعتی در این حوزه آشنا شوند.
با توجه به اهمیت نمایشگاه تامین مالی و سرمایه به عنوان یک زمینه برای گسترش همکاریهای تجاری و سرمایهگذاری، امیدواریم که این نوع رویدادها بتوانند نقش موثری در تقویت اقتصاد کشور و ایجاد فرصتهای جدید برای کسبوکارها داشته باشد.
دومین همایش توسعه نیروگاههای تجدیدپذیر
دومین همایش توسعه نیروگاههای تجدیدپذیر در صنایع (اینداست سولار ایران)، با حضور مدیران این شرکت در مورخ سوم مهر ماه 1403 در هتل پارسیان اوین برگزار گردید. این رویداد در حقیقت نوزدهمین همایش از این نوع بود که توسط انجمن سازندگان و تامین کنندگان کالا و خدمات انرژیهای تجدیدپذیر ایران برگزار میگردید.
به گزارش روابط عمومی شرکت مانا مهر انرژی نسیم در این همایش حدود ششصد نفر از واحدهای صنعتی، شرکتهای فعال در حوزه انرژیهای تجدیدپذیر و ارگانهای مرتبط شرکت کردند که بزرگترین همایش انرژیهای تجدیدپذیر در صنایع بود. همچنین تعداد ۳۵ شرکت تجدیدپذیر در نمایشگاه جانبی این همایش به ارائه محصولات و خدمات خود پرداختند.
در سخنرانیها و سه پنلی که در این همایش برگزار شد، موانع توسعه نیروگاههای تجدیدپذیر در صنایع کشور مورد بررسی کارشناسان بخش خصوصی و دولتی قرار گرفت.
پنل خورشیدی چه کاربردهایی دارد؟
در دنیای امروز که وابستگی به منابع انرژی فسیلی رو به افزایش است و آلودگیهای زیستمحیطی […]
تأثیر هواشناسی بر عملکرد نیروگاه های خورشیدی
نیروگاههای خورشیدی به عنوان یکی از منابع انرژی تجدیدپذیر و پاک، به شدت در حال توسعه […]
احداث نیروگاه خورشیدی (مراحل و مزایا)
احداث نیروگاه خورشیدی یکی از روشهای پایدار و سبز برای تولید انرژی است که در سالهای […]
ماده ۱۶ قانون جهش تولید دانش بنیان (یک درصد برق صنایع تجدید پذیر)
قانون جهش تولید دانش بنیان روز یکشنبه یازدهم اردیبهشت ماه ۱۴۰۰ در مجلس شورای اسلامی تصویب […]
ماده ۱۲ قانون رفع موانع تولید رقابتپذیر (احداث نیروگاه خورشیدی)
قانون ماده ۱۲ رفع موانع تولید رقابتپذیر، از جمله قوانین مهمی است که اطلاع از آن برای کسانی که در حوزه انرژیهای تجدیدپذیر فعالیت میکنند، مهم و کلیدی است. در این مطلب از مانا مهر انرژی نسیم، این قانون و آیین نامه اجرایی آن را شرح دادهایم.
ماده ۱۲ قانون رفع موانع تولید
بر اساس قانون ماده ۱۲ رفع موانع تولید رقابتپذیر و ارتقای نظام مالی کشور مصوب 1394/02/1 مجلس شورای اسلامی:
به کلیه وزارتخانهها به ویژه نفت و نیرو و شرکتهای تابعه و وابسته به آنها و سازمانها و مؤسسات دولتی و کلیه دارندگان عنوان و ردیف در قوانین بودجه کل کشور اجازه داده میشود سالانه تا سقف یکصد میلیارد دلار به صورت ارزی و پانصد هزار میلیارد ریال به صورت ریالی که هر ساله تا سقف نرخ تورم سال قبل تعدیل میگردد، در موارد مربوط به بندهای ذیل این ماده که سرمایهگذاری یا اقدام اشخاص حقیقی یا حقوقی خارجی یا داخلی با اولویت بخشهای خصوصی یا تعاونی به تولید، صادرات، ارتقای کیفیت، صرفهجویی یا کاهش هزینه در تولید کالا یا خدمت و زمان و بهبود کیفیت محیط زیست و یا کاهش تلفات جانی و مالی میانجامد برای نفت و گاز و میعانات گازی و فرآوردههای نفتی و کالاها و خدمات قابل صادرات یا واردات به قیمتهای صادراتی یا وارداتی به نرخ روز ارز بازار آزاد یا معادل ریالی آن با احتساب حقوق دولتی و عوارض قانونی و سایر هزینههای متعلقه و برای سایر موارد با قیمتهای غیریارانهای با احتساب حقوق دولتی و عوارض قانونی و سایر هزینههای متعلقه قرارداد منعقد کنند.
بر این اساس، هیات وزیران اقدام به تصویب آییننامه اجرایی این ماده در تاریخ 1394/04/21 نمود و در بند ج ذیل ماده ۳، میزان پرداخت بلاعوض جبران سرمایهگذاری در خصوص طرحهای مرتبط با انرژیهای تجدیدپذیر، به شرح زیر تعیین گردید:
در مورد طرحهای کاهش تلفات طرح های افزایش بازدهی و انرژی های نو و تجدیدپذیر در شبکههای برق، مبنای محاسبه سوخت صرفه جویی شده، میانگین وزنی مصرف واقعی قیمت سوخت مایع و گاز طبیعی خواهد بود.
برنده شدن در مناقصه برای احداث نیروگاه بادی
برنده شدن کنسرسیوم شرکتهای مانا مهر انرژی نسیم، سایان اوج پارس، آوند پلاست کرمان، پویندگان راه […]
همایش معرفی برند AE SOLAR
همایش معرفی برند AE SOLAR به منظور بررسی نقش حیاتی پنل خورشیدی با کیفیت بالا و […]
سیزدهمین نمایشگاه بین المللی انرژیهای تجدید پذیر و بهرهوری انرژی برق ایران
در محل دائمی نمایشگاههای بین المللی تهران در مورخ ۲-۵ بهمن ماه ۱۴۰۲ برگزار گردید.